Seg dag med några bra stunder iaf :)


Vaknade hyfsat tidigt idag (typ halv 8^^) när Johanna väckte mig och vi tog ut hästarna. Gjorde klart stallet sen och gick och la mig igen. Va helt slut! Sov till 12.30 när johanna väckte mig igen och ja va tvungen att gå ner till skolan och ha lektion. Etologin bestod av en redovisning och sen i typ 50 min satt vi och kollade på youtube-klipp. Bra Gudrun, kalas bra! Därefter blev det Djursjukvård med smådjursveterinären Mark, dvs 35 min lektion innehållade bilder på ett akut kejsarsnitt på en hund + lite om hormoner som han va "tyungen" att lära oss XD sen hem, äta, ta det lite lugnt och därefter rida ner och ta ett pass i paddocken. Silla gick faktiskt riktigt bra för att inte ha blivit riktigt tränad på länge :) (igår galopperade hon och Kalle bara i hagen)

Nu på kvällen (18.30-20.30) Har jag varit på en jättebra tömkörningsclinic med KG Svensson. Frågade han vad han tyckte om att man tömkörde med lokselen på. Det rekomenderade han inte för när hästen sänker halsen åker lokan fram och hästen blir irriterad och slår upp med huvudet för att få tillbaka lokan. Så nästa gång jag tömkör Silla (troligtvis imorgon) så ska jag se ifall jag kan ta av lokan och bara ha bågdäckeln på henne och tömköra så istället :) Men det får vi se imon!

Nedan är lite bilder från clinicen! 

KG Svensson, Linda Jacobsson och Sidney e: Sandakan

Hans Engberg och Mac 88 e:

Axel Olin och Riviera e: Richfield

Kärlek!

Dagens mesta kärlek går till Strepsils, Ipren, nässpray ooch snytpappar! Utan dom hade jag inte klarat min dag!

Har fixat klart stallet och all disk i köket är uppdiskad. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ett tag till hade jag tänkt!

Dålig dag :(


Nu går det dåligt! Både jag och Johanna sitter på vars ett rum, huvet känns som en stor pumpa som vill sprängas, för att inte tala om när man nyser för då blir det värre!, näsan rinner, halsen är igentäppt, hostan river i halsen och vi är även sjukt trötta! Det är en dålig dag idag :( Kom till keramiken helt väck idag, nu ska jag ner till skolan för 3:e gången idag, nu för att vara med på genrpet till hästshowen nästa väcka. De ska berätta om olika raser och jag och Silla har blivit tillfrågade att vara med :)

Lev livet var dag, andra dagar är som den här och då orkar man inte göra så mycket!


God(dålig)morgon!

Kasst väder ute, det regnar typ och är kallt :( Har fixat klart stallet nu på morgonen, nu blir det duschen och sen har jag hundkurs. :)

Kristian kom hit igår och åkte i morse, Jägarexamen igår gick åt skogen, jag är typ sjuk, kan det bli en bättre dag? :(


Baka kaka!

Sitter i min ensamhet på rummet nu, har ännu två sockerkakor (två klara) i ugnen som jag ska ha med till jägarexamen. Jag och Johanna gjorde megamycket pankakssmet innan, men orkade inte göra pankakor på allt XD Tänkte olugga ännu lite till Jägarexamen nu, måste klara provet ju :O TAGGA!


PA


Blev inte att lägga mig tidigt igår :/ Satt uppe till nästan 2 och skrev på mitt projektarbete, mailade olika människor om jag fick låna bilder som jag hittat av dem, har fått svar från två som var positiva och den ena tyckte att projektarbetet verkade så intressant att han gärna ville att jag skulle skicka det när jag va klar! :D:D Nu sitter jag och skriver hur man gör när man börjar med en uppfödning, tillstånd och så vidare^^ och så fort jag är klar med det avsnittet måste jag plugga till jägarexamen :O Få se hur provet går ikväll!

Ha en bra dag :)

Sol imorgon?

Då var denna grillkvällen över, blev attt grilla kyckling, korv och vitlöksbröd :D mumsigt!
Nu sitter jag och pratar med pojen i telefon, snart blir det att nanna kudden :) Troligtvis upp tidigt imon för att rida i paddocken vid 8-tiden :) Så får hoppas på fint väder imon!

Nu ska jag äta en banan och sen nattinatti ♥


Grillen står på max!

Har precis kommit hem efter ett trevligt tango-pass nere på skolan och därefter en stund på gymmet. Nu ska vi (jag och Johanna) gå ut och tända grillen, fixa stallet och jag ska longera Silla en stund efter helgens vila :)
Ikväll blir det grillning med Johanna och Emma :D wiiii!

Jägarexamen

Ligger i sängen och har precis pluggat på träningsfrågorna till jägarexamen :) GIck ganska bra, bara hjortdjurem jag har lite svårt att se skillad på bara nästan. haha Har prov på det imon, så får plugga typ hela dagen imon med!!


Hade hundkurs teoretiskt i morse. En kvinna från Svanska hundbruksklubben kom hit och berättade lite. Snart ska jag ta mig ner till skolan igen för att gå på hundråd, vi ska ha en hundtävling snart som vi på hundkursen håller i. Därefter blir det tango för hela slanten! ;) Men först - NÅGOT ÄTBART!! :

Let's go sunshine!

Gomorron gomorron :D

Redo för nya tag idag efter en tuff helg < ;)  Har gjort mig klar för dagen, ska gå ner och äta frukost nu, sen kör pappa mig till bussen :) Har bara en hundlektion idag, sen ska jag hem ooch plugga till Jägarexamen imon!
Halvtaskigt väder, men jag tror att solen tittar fram sen :D Känns som det iaf^^


ensamhet

Ensamheten nu är att sitta själv, inte prata med någon och inga lampor är tända och man känner sig allmänt ensam.
Sitter och laddar ner lite filmer som får bli klara tills imon bitti :) Snart sängen ♥



Tacos!


Har nyss ätit tacos med familjen, riktigt länge sen sist! Allt tycker alltid att jag har för mkt saker i mitt tacobröd så att jag inte ska kunna vika ihop det, men ikke så nicke! Jag lyckas alltid vika ihop det ändå utan att spilla massa :D haha



Övningskörningen med papsen gick bra, han tyckte jag va lite okoncentrerad ibland men det gick fint ändå! Jag är bland annat expert på att stanna i uppförsbackar utan att använda bromsen utan bara med hjälp av kopplingen ;)

Wrroom!

Precis utkommen från duschen, riktigt skönt att duscha av sig gårdagen! ;) haha
Nu är jag faktiskt lite sugen på att baka en kaka! Men först ska jag byta om och övningsköra lite med " racerbilen" ^^ Wrrrooom!!!!






Prima Ballerina!

Gårdagen var rätt amazing faktiskt :) Jag och Johanna är bäst på att peppa inför fest - ligga under ett varmt täcke, halvdöda i hennes säng och pimpla vin ;) hehe Men sen blev det mer festligtet, cykla mot stan, stanna på vägen, gå in i en buske och försöka öppna flaskor mot ett trappräcke, lyckas tyvärr inte, kommer på att Johanna har nycklar och använder oss av en sådan istället, cyklar vidare, kommer fram till Slagt, står i kö en stund och sen blir det att dansa för hela slanten! :D
Väldigt smickrande bild, vet inte hur mkt fel vi hittade på den^^ haha


Ny dag idag, mår typ nästan prima ballerina :D hehe (A) Ska övningsköra med pappa om ett tag, hämta mina saker hos Johanna och sen bara sega i min ensamhet.
 

Godnatt!

Nyss hemkommen efter en fet natt på Slagt i Malmö med Johanna! :D
Nu blir det sängen äckligt snabbt för min del! Har särigt ont i fötterna, fryser massor och är megatrött :( Nattinatti!



PEPP!

Precis ätit middag bestående av pizza, innan det råkade jag somna i min brors säng och har sovit där en timme^^ Riktigt skönt va det! :D Nu ska jag ta mig ner och gå och duscha hade jag tänkt, sen blir det att åka hem till Johanna, göra oss i ordning och sen ska vi ha fett kul på Slagt! :D:D:D

IDAG ÄR JAG RIKTIGT PEPP!!!! :D


Ninisar :)


Hemma igen! Cyklade på världens hemskaste cykel, kan säga att jag har ont i häcken nu XD
Ingemar hade för tillfället tre honor med ungar. Två av ungarna är 6 veckor gamla, fyra stycken är 7 dagar gamla och de sista sex ungarna är bara 5 dagar gamla. Sjukt söta är dom!! ♥ Men såklart glömmer jag kameran hemma och kan inte ta några foton på dem :( När jag ändå var där hjälpte jag till att städa fyra av kaninburarna och klippa klorna på 4-5 av honorna. Kommer att låna hem en eller två av honorna med ungar för att ha med och visa på skolan när vi ska ha projektredovisning. Troligtvis blir det honan men två ungar och honan med sex ungar för att man ska se skillnaden i tillväxten hade jag tänkt. :)

Gammal bild på min förra honas ungar när de var ungefär två veckor gamla.


Nu hade jag planerat att sova lite, för somnar nästan farmför datorn :O haha

Galet!

Precis hemkommen efter en helgalen natt på Hipp, och sedan på donken med trevligt folk! :D  Blev sängen vid 5, upp typ halv 9 när Johanna syster kommer in och väcker oss för att fråga ngt^^ Steg upp ett tag senare och gjorde våfflor ;)

Johanna @ Hipp ♥

Nu ska jag cykla en runda till en snäll farbror som föder upp kaniner :)

Opepp :(

Inte alls pepp på att skriva något, är inte pepp på någonting alls nu faktiskt. Vill bara krypa ner i min säng och inte vakna mer!

Har precis ätit middag = Findus färdigrätt, och efterrätt på det = glass med kolasås. Borde gå och duscha snart, men orkar inte, det är långt att gå ner för trapporna :(

Men men, får försöka bli lite pepp sen, sticker till johanna vid halv 8 - halv 9 nån gång :) ♥


Gomorron tuppen!


Tidigt uppe i morse! Närmare sagt 05.45 för att först fodra hästarna på Söderåkra och sedan cykla ner till skolan för att fodra i ett av stallarna där. Dock ligger det massa regn i luften, men jag är ändå pepp idag för vid lunch beger jag och Johanna oss hemåt mot MALMÖ!! :D

Finisen ♥

Sminkningen!


Dagen spenderade till största delen i Malmö idag! Kom till stan strax innan 10, spenderade tiden fram till 12 med att driva runt bara, köpte 4 böcker på rea på rean xD

Sminkninen var jätterolig och lärorik, tror att jag kommer ha en liknande sminkning på balen iaf :) hihi

Fick med mig två ögonskuggor, en eyeduster och en eye primer hem :)

Slutresultatet, nöjd blev jag iaf! :)

Malmö it is :D

Har precis tagit ut Silla, ätit frukost och ska bege mig mot Malmö! Väl i Malmö blir det först shoppa lite och sen ska jag på en kurs på Make Up Store :D wiho!
Nu måste jag gå till bussen :D


mys

Sitter på min säng och har nästan kommit hem från dagens keramiklektion, håller på att göra något slags fågelbad^^
Va ute och red Silla barbacka Jepsarundan innan, när jag nästan är hemma igen ser jag att Kristian är på väg från andra hållet, vad blir man om inte gjad om pojken kommer hit tidigare?! :D

Nu ska vi nog kolla film eller något :)

Skolan strax!

Gomorron :D
Har fixat stallet redan idag, hunnit duscha, läsa tidnigen och äta frukost! Nu ska jag ta mig ner till skolan för att ha praktiskt på hundkursen. Hoppas Sally sköter sig :) Måste även leta upp min cykel som någon ****************** människa har tagit. :@ Snart går jag ner till skolan.<
Ha en bra dag :)

Många dagar på rad!

Uppdatering för dagarna som gått! Har varit helt utan dator sen förra lördagen! :O Men nu är den tillbax igen :D

Förra fredagen var jag som sagt ute och gick med hunden Sally för att lära känna henne innan jag skulle ha henne på hundkursen. Gick 5:an, så blev ungefär 8km promenad för min del eftersom jag gick ner till skolan med. Hinner vara hemma en halvtimme innan jag  ska gå igen, denna gången för att möta Kristian halvvägs till Glemmingebro. Tyvärr börjar det regna och snöa när vi e påväg tillbax, så det blev lite kallt :( Vid 4-tiden begav sig jag, Johanna och Emmy oss ner till ridhuset för att träna lite, gick väl sädär, Silla lyssnade inte riktigt på ngt.
Sally :)

På lördag gick jag upp vid 8, ut i stallet för att mocka och sen göra i ordning inför Silla tävlingen. Sen strax efter halv 11 ut i stallet igen och gå ner till skolan där tävlingen hölls. Film kommer sen :)

Efter tävlingen äkte jag hem till Malmö med ett stopp på vägen för att lämna av älsklingen hemma hos sig. Lördag kväll-söndag efter lunch spenderades hemma hos Rebecca med mycket trevligt folk och bra stämning!

Föregående vecka (14-20mars) rullade på bra, två körlektioner för Körskolan och veckans händelse var väl när jag och johanna tog hästarn på en ungefär 3-3,5mil lång tur till stora staden Tomelilla för att köpa påskgodis på Lidl :D haha Poliserna vi red förbi log och vinkade glatt^^
Jobbade fredag/lördag nere på skolan, snabbt hem efter jobbet på skolan och göra sig i ordning för 19års fest!!!Sjukt kul hade vi :D:D

Lördagen blev det ännu en rolig händelse efter jobbet, dock bara för mig och Silla. Vi begav oss ut för att rida Jepsa-rundan barbacka, men bara gympaskor och fint vårväder! Blev massa galopp nedanför backen vilket Silla tyckte va jättekul!


Och nu till denna veckan!
Igår hade jag en lektion, och efter det tog jag och Erik (Johannas pojkvän) och körde med Silla till Hammenhög (drygt 2 mil fram och tillbax) för att handla ost, glass och godis! :D Parkerade Silla på en handikapparkering (ända stället med en stolpe där det inte va lastbilar :@) och band fast henne. Gick in och handlade och när vi kommer ut igen står hon lika fint som när vi lämnade henne :) Blev en runda till Hammenhögs grill med där vi käkade, silla tycker om pommes och tanten på grillen gav morötter till henne :D
På kvällen var jag nere på skolan och dansade Streetdance, skitkul faktiskt :D

Idag har mamma varit här hela dagen idag, vi tog en runda med Silla och vagnen till Glemmingebro med ett stopp på Lisagården och sedan ett stopp hos Handlaren för att köra glass :D När Silla va uppbunden utanför Lisagården råkade hon äta upp typ ett halvt träd och sen kom en av de som driver butiken ut och frågade om hon fick fota Silla för att sedan lägga ut bilden på deras hemsida, så nu väntar jag spänt på det :D hihi http://www.lisagarden.se/

Stoppet utanför Lisagården

Glassätande utanför Handlarn där dom har en gammal stång som man band fast hästarna i förr :)

Därefter blev det en tur till Tomelilla för att övningsköra, köpte lite foder till Silla på vägen och sen lite mat till mig! :)
Nu ikväll har varit på Jägarexamen, nästa vecka har vi prov :O Fruktar och fasar över hur det ska gå! haha

Gjorde mig en smoothy på glass, mjölk och hallon innan som jag hunnit avnjuta redan! Mumsigt! Nu har jag precis sagt godnatt till pojkvännen i telefon och ska snart nanna kudden :) ♥ 

Kärlek i luften ♥

Hästen ute för mer än en timme sen, stallet helt klart och nu sitter jag och äter svampomelett med ost till frukost :D


Kärlek i luften för Silla och Sparven ♥


Gomorgon världen!

Lika ruggigt väder ute idag som alla märker! :(
Var ute och fodrade hästarna för 35-40 minuter sen kanske, dom blev glada för maten. Ska gå ut igen om ett tag för att släppa ut Silla i blåsten, tur att hon är så stor att hon inte blåser bort.. :)

Ledig på fredagar med, så idag vid 10 ska jag få träffa hunden som jag ska ha med på de praktiska övningarna på hundkursen. Vi får väl se vad hon är för liten filur!


Duktig flicka ♥


Kom tillbax till stallet med Silla för ungefär en 40 minuter sen. Vädret ute är riktigt hemskt! Fast som tur är regnar det inte nu längre :) Silla var duktig från och till på träningen idag. Jag plockade fram hinder och Silla stod och tittade på, försökte gå in i hinderförrådet, försökte ta sig upp på läktaren och ibland traskade hon iväg en liten bit. Blev till en början en oxer med en blå och en blå/gul bom på 50 cm och ett vanligt räcke med röd bom på 60 cm. Hoppade de några gånger, oxern var inte så kul idag tyckte hon så hoppade jättekonstiga skutt över den, fast utan att riva :D I slutet ändrade jag så att det blev två räcken på 80 cm istället, dessa tyckte hon var underbart kul att hoppa så det gick super!! ♥ Tagga tävlingen till helgen :D

Nu står min prinsessa ute i stallet och har troligt lite ensilage kvar att tugga på ♥


Full dag i dåligt väder :(


Rent sagt riktig pissväder ute idag! :O Regnar, blåser, är klallt och allmänt trist!

Började dagen tidigt med att säga hejdå till pojkvännen som skulle åka till skolan efter ha varit här sen igårkväll, sova lite till, dra sig upp ur sängen, släppa ut Silla och sen skriva klart om alla kaninraserna till projektarbetet eftersom det egentligen var meningen att jag skulle ha projektmöte idag men min handledare hade glömt av det :( Men nu är raserna iaf skrivna om och ska bara hitta bilder på dem.

Hoppade lite där, innan det var dax för det planerade projektmötet hade jag en körlektion, ska ju försöka klara att ta körkortet innan sommaren :D Gick faktiskt bra idag tyckte jag! Hår fått böckerna nu och imon ska jag ringa en lärare på skolan som har hand om testfrågor på teorin. Efter körningen blev det en timmes lunch, följt av etologiprov. Sista lektionen var djursjukvård där vi idag samlades i grisstallet för att dissekera smågrisar (dödfödda/klämda till döds) för att se likheten mellan grisens och människans organ. Lite läskigt i början men sen va det faktiskt kul^^ Kollade även på en väldigt gammal film och fölning :)


Ska gå ut i stallet om en nästan en timme, trotsa vädret som gud gav oss och ta mig ner till ridhuset för att hoppträna Silla :) Måste ju träna lite inför tävlingen på lördag (Pay and Jump på Bollerup).

Ska försöka skriva på projektarbetet när jag kommer hem så att jag slipper göra det i helgen :D



Belgisk jätte!

Sitter och skriver om Belgisk jätte till projektarbetet i väntan på att körlektionen ska börja om ungefär en halvtimme :)

Morgonstund har guld i mun!


Lite morgonpigg idag, hade stallet helt klart till 8.15! Nu har jag skrivit om en kaninras till projektarbetet, ska försöka hinna en till innan jag måste gå ner till skolan och ha min första lektion^^

Igår blev det som sagt Ystad med Johanna och Kristian. Tog bussen in vid 8.15 och framme ungefär en 30-45 min senare och mötte Kristian på Epresso House där vi satte oss och drack vars en stor varm choklad, mumsigt :) Vid 10 när allt hade öppnat började vi traska runt, hittad två armband på Brothers & Sisters, ett par örhängen på Åhlens och en bustier och en bas-kjol på HM :) Och såklart handlade vi mat för att klara oss resten av veckan!



Om typ en halvtimme har jag 1,5h hundkurs, följt av lunch fram till ett, körlektion en timme, lång fika och klockan 14.45 har jag två timmars keramik. Få se vad jag gör på keramiken idag, jag har dålig fantasi! :(
Sen blir det direkt hem för att skritta ner till ridhuset och träna ordentligt med Silla. Blir lite tight i tiden för klockan 19 sen ska jag på Ki-Box och därefter måste jag hinna plugga till etologiprovet imon :( *snyft*

Men nu måste jag byta om och ta mig ner till skolan. Eftersom min cykel står nere på skolan får jag och då tar det lite längre tid^^

Det blev en långtur :)


Riktigt underbar dag igår! Blir först väckt på morgonen av att Johanna kommer in och säger att dom gör pannkakor ifall jag ville ha, man blir inte annat än glad!

Strax innan halv ett gick vi ut i stallet för att sedan bege oss (Johanna barbacka på Kalle och jag & Erik i vagnen bakom Silla) mot busshållplatsen i Glemmingebro för att lämna av Erik. Ëfter ungefär halva vägen tycker jag att Erik kan få köra och ger han tömmarna som han förvånat ta emot^^Gick faktiskt väldigt bra för han att köra och han tyckte det var kul :D
Väl framme vid bussen möter vi en annan tjej till häst - hon skulle handla mjölk^^ Sen går jag iväg från Silla för att kolla vilka tider Grillen har öppet, kommer på halvvägs dit att jag inte sagt till henne att stå still, haha fast hon står så fint hon bara kan! Sedan fortsäeer vi våran tur ner till "Indian Corner" för att se vad det är för ngt - en besvikelse för dom serverade inte mat :( Vidare till Byakrogen som visar sig vara ett ställe där pensionärerna äter lunch. Sist men inte minst besökte vi Lisagården, där vi parkerade hästarna, dvs. gjorde en grimma av ett spännband och knöt fast Kalle i en port och ställde Silla lös bredvid, varefter vi gick in i affären för att att titta och det slutade med att vi handlade en vattenkanna till Johanna och en dyna med blommor på som jag ska ha i vagnen. Superfina saker där inne! (bild på dynan kommer) Sen begav vi oss faktiskt hemmåt! Hela turen tog ungefär tre timmar, tre underbara timmar i det vackra vädret! :D Fler sånnahär turer, fast till andra ställen med, kommer göras ända fram till studenten! Wiiiho!


Påväg!

Johanna tramsar^^

Erik i full action!

On our way!

Framme!

Kärlek ♥

Fin ♥

Easy Bootsen på sig :D

Där det finns elskåp hittar man johanna i full färd med att försöka ta sig upp på Kalle xD

Nu blir det sängen för min del, det är en dag imorgon oxå, även om jag bara har en lektion
och sen ska jag äta lunch tillsammans med Johanna :) Sov gott ♥

ops... (A)

Vi hoppade över att rida ner till ridhuset och träna (A) Blev lite galopperande med Kalle i hagen istället ;D Busigt!


Träning på G!


Tänkte gå ut i stallet nu och hämta in prinsessan för att ta oss ner till ridhuset och träna lite.


Dålig kvaliteé, men så är det med gamla mobiler^^ (December 2010)

Våren är påväg!


Ungeför 3,5 timmars sömn inatt för att efter det orka upp, släppa ut hästen, sätta på datorn och somna om igen för att sova till halv 12! Lagom^^

Upptäckte en fantastisk sak i morse! Solen sken och marken var inte helt frusen, VÅREN ÄR PÅVÄG! :D RIktigt härligt faktiskt, dock blåser det dundermycket ute idag :( Men det lär vi på Österlen aldrig komma undan tyvärr^^

Dagen har hittills bjudit på en film, underbara mackor med sylt till frukost och snart ska jag försöka göra något vettigt!


Prinsessan ♥

Fotade Silla lite igår innan jag plockade in henne för träningen :)



Min fina prinsessa ♥

Äntligen klar!


Nu är jag, efter åtskilliga timmar, några utbrott på dammsugaren och väldligt hungrig, klar med städningen av rummet! Jag plockat undan allting, dammsugat (till och med alla listerna!), bäddat sängen och sorterat alla dumma, likadana strumpor XD haha Känner mig lite stolt faktiskt :) Kommer tyvärr dock bara ta ett par dagar (kanske timmar?) innan det ser likadant ut igen, om inte värre! Men det får va.




Har under tiden även hunnit fixa stallet (bara att stö opp hela boxen med massa ny halm sen), planera och ta fram mat, mixa ihop en underbart god jordgubbs-smothy, druckit upp den, gjort onödiga saker och diskat en massa :) Vuxenpoäng till mig :D


Mumsigt!

No clean floors! ;)

En sån här skyllt sitter upp på allas dörrar här på söderåkra (även min), det behövs kan jag berätta! ;D


Rummet ser fortfarande ut som det gör... men jag jobbar på det :D

Storstädning!

Storstädning av rummet står på schemat idag! Behövs betydligt mer än det ser ut att göra! :) Det jobbigaste är att sortera all ren tvätt, och det står en hel Ikeakass ren tvätt i källaren med. Hatar att para ihop svarta strumpor! :(

Före...


Önska mig lycka till :D

Fullt upp!


Blidde ingen tur ner till ridhuset för Johanna fick mycket att göra :( Så fick longera Silla ute på fältet en 20 minuter istället, så att hon skulle få röra på sig!

Nu sitter jag framför datorn, har ätit middag bestående av vårullar, ris och Sweet Chilli Sause, mums! Snart blir det duschen och sedan blir det skriva lite projektarbete.

Imorgon blir det full dag för min del! Fixa stallet helt klart på morgonen. Klockan 10 ska jag på möte med min projektledare, och innan dess ska jag ha hunnit skriva ut lite papper som jag ska visa för henne. Klockan 11 kommer snubben från förskolan och vi kör typ en timme. Efter det lunch och klockan 13 så börjar min första lektion som är Etologi följt av två timmars djursjukvård. Är hemma ungefär vid  17 och då ska hästen motioneras. Kristian kommer troligtvis vid fyratiden imon och sen ska jag klippa hans hår :)

Borde städa rummet med, men orkar inte riktigt det... :D

Första körlektionen bokad!


Inte för att jag inte har kört bil innan, för har kört kanske 150-200mil med mamma och pappa :D Men detta är första gången på körskolan, och jag fick en lektion redan imorgon klockan 11! Wiiho! Får hoppas att han tycker jag är duktig :D



Har precis vatt ute i stallet och fixat klart allt till sen, nu blir det byta om och sen dra ner och träna Ki-Box :D När den är slut har Johanna kommit ner med hästarna och vi ska till ridhuset och lösgaloppera dom en stund. Får ta med kameran och fota lite!


Ny header!


Har precis gjort en header till bloggen, ganska lyckat om jag själv får säga det :) Efter mycket om och men fattade jag hur man fick till det!

Har haft en lektion i skolan idag som heter Hundar. Så nu ska jag bara få tag på en hund som jag kan ha med på kursen! Nästa lektion, keramik, börjar om ungefär en kvart, så får snart cykla ner till skolan igen.

Tänkte lägga in lite bilder från när jag gick från Glemmingebro mot Ystad i Söndags!
Tur att där är vägskyltar även på landet^^

Osså finns det åkrar...

och ännu fler åkrar..

Vägskyltar så man vet var man är och hästar som överallt här på landet!

och allt detta utmed 90-vägen som jag traskade på!


Först slappedag sen stress!


Vaknade klockan 10 i morse, rastade Fanny (en av Kristians hundar), kollade på en film, sov lite till och sen vid halv två hade jag packat klart och var påväg till bussen. Framme på Bollerup sen vid 16, gick in på fritids och hämtade ut en nyckel eftesom du bytte alla våga lås i morse. Började att baka massa kakor till Jägarexamen, blev muffins idag vilket uppskattades, precis som alla de andra kakorna^^ Stax innan halv 7 kom Jeanette och hämtade mig och kakorna, sedan var det Jägarexamen i två timmar. Lite segt eftersom det han pratar om har han redan pratat om flera gånger innan :(
Hem, mocka snabbt, fixa mat + ensilage och ta in Silla. Hann inte bli någon motion för hennes del idag :( men men, det får vi ta igen imon :D

Har gjort lite projektarbete nu på kvällen, har letat upp fakta om olika kaninraser lämpliga till köttproduktion,fast har inte skrivit om det än, får försöka hinna med att göra det imorgon mellan mina två lektioner (10-11.30 & 14.45-16-45). Ska försöka rida på morgonen om  jag orkar ta mig upp tidigt ;)
Från och med imorgon så har jag fler lektioner då en kurs om hundar börjar och kommer va två lektioner i veckan och hålla på fram till påsklovet har jag för mig. Ska bli jättekul :D

Finaste hundarna ever ♥ (Amstaff & Pitbull)

Nu blir det sängen för mig ♥

Träningsschema för Silla vecka 9


Måndag:
Vila

Tisdag: Longera

Onsdag: Rida ut Jepsa

Torsdag: Ridhuset, barbacka med repgrimma

Fredag: Mamma rida?

Lördag: vila/köra en runda

Söndag: Lösgaloppera med Kalle

Hoppas det följs bättre denna veckan :P hehe


RSS 2.0